dinsdag 23 augustus 2011

Tijd en aandacht voor liefde

Mijn vakantie is drie weken geleden en het volgende weekje vrij is in het verschiet. Een volle agenda en een vol aantekeningenblad met taken die liefst nog allemaal in morgen geperst moeten worden. Niet zo maar, met een reden. Donderdag heb ik vrij om tijd en aandacht, rust en ruimte in mijn hoofd te maken van de waan van alle dag. Want vrijdag ga ik trouwen met mijn lief. Het wordt een prachtige dag.

Nu ben je heel lang met zo'n dag van te voren bezig. Wie ga je uitnodigen, waar ga je het feest vieren, welke muziek, welke hapjes, welk diner, welke kleding etc etc. Keuzes maken om te zorgen dat de dag zelf alles goed verloopt, en je kunt genieten van alle aandacht en van het feest dat je mensen biedt.

Vanavond zit ik achter mijn laptop de liefdesverklaring aan mijn lief te schrijven. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Ik wil de juiste dingen zeggen, hem laten voelen wat ik voor hem voel, hoe hij me laat voelen. De tekst is wel klaar, morgen nog eens over lezen en dan uitprinten.

Dus zat ik te denken of ik met die tijd en aandacht die ik vind dat zaken die de moeite waard zijn, nog een mooi vergelijk kon maken naar het bibliotheekwerk. Want alles is het waard om tijd en aandacht aan te besteden. Vanavond laat ik de bieb de bieb.

Tijd en aandacht voor liefde...

4 opmerkingen:

 1. Ik wens jullie vrijdag een prachtige dag! (en ook morgen, en overmorgen, zaterdag en de rest van alle dagen in aandacht)

  Alle goeds!
  annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zeg je dat weer mooi. Wens jullie een onvergetelijke dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk, jullie tweetjes. Nog meer geluk, liefde en mooie tijden gewenst, ook vanuit Zeeland. Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne dag vandaag Erna. Ik wens jullie veel geluk samen!
  grtz .Jan

  BeantwoordenVerwijderen