zondag 21 maart 2010

diavoorstelling

ik dacht dus net als "Angel" fijn een diavoorstelling van mijn tripje naar Madrid, met mijn studievriendinnenclub van de BDA op mijn blog te kunnen zetten, want het stond ten slotte als openbaar album op Picasa. Nou mooi niet. Loop ik weer tegen mijn digitale grenzen aan. Ik krijg het niet voor elkaar. Niet zoals ik wil in ieder geval, een beetje onopvallend aan de zijkant. Nee hoor, nu wordt het een blogbericht. Dat lukt me dan wel. Terwijl mijn lief een bodempje whiskey voor me inschenkt en deze dag al weer een uur oud is, ga ik er voor deze avond een punt achter zetten voor ik er een punthoofd van krijg ;-)

8 opmerkingen:

 1. Ik kan je van de week wel helpen de voorstelling aan de zijkant te zetten.
  En ook je tijdsinstelling veranderen, want als je 16:48 uur 'de dag is een uur oud' noemt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Zomer65,
  Niet mopperen hoor! Je hebt al een diavoorstelling op de blog staan. Dat is voor mij nog even niet weggelegd.Maar dat gaat zeker komen. Ik hoop dat Angel de uitleg over de plaatsing van de voorstelling via de blog doet.
  Steek ik er ook nog iets van op. Tenslotte moet je alle bronnen aanboren. Hoop voor jou dat je van de wiskey geen punthoofd hebt gekregen ;)
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Zomer65,
  volgens mij red jij je wel met de 23 dingen!
  Nu begin is toch nieuwsgierig te worden waar je blognaam vandaan komt??

  groetjes Classy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Zomer, laat je niet weerhouden door je digitale grenzen. Ik heb een mooi citaat van Arthur C. Clarke voor je: "Je kunt maar op één manier de grenzen van het mogelijke ontdekken: door je er een stukje overheen te wagen in het onmogelijke." Zet 'm op;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Classy poof!!: echt niet moeilijk hoor die blognaam;-) Hoewel mijn achternaam een ander jaargetijde vermeld kijk ik toch het liefst zo zonnig mogelijk naar de dingen, als een mooie zomerdag. En 65 is mijn geboortejaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Zomer65,
  Je begint gelijk met een diavoorstelling. Ik ben al blij met een plaatje, maar ik ga het zeker een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Angel: tsjonge wat een zoekpartij om de tijd te veranderen. Gelukkig kwam ik er al zoekend, blunderend achter waar dat zat. Blijk toc hmeer van de 'plug and play' generatie te zijn dan ik dacht :-O En nu is de blog waar en was de dag echt een uur oud.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Kaldenbach: je citeert alleen maar een van de grootste sf-schrijvers ooit! Ik ben trots op je ;)
  @zomer: goed zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen